Information til nye ryttere

W1siziisijiwmjavmdevmzevnzcyz25vzmjkel9mzwfkzxjib2fyzf9ib2xzcg9ydc5qcgcixv0?sha=bcfbe18233dba2a8
Kære Hjerterytter

Allerførst hjertelig velkommen til Hjerterytterne Team Næstved (HRN)

Cykelholdet Hjerterytterne Næstved blev skabt i efteråret 2017, og holdet tæller nu 74 tilmeldte, hvoraf godt 40 er meget aktive cykelryttere. Holdånden er fantastisk og fremtidsperspektiverne intet mindre. Vi elsker at cykle og prioriterer hyggeligt samvær og godt kammeratskab meget højt.

Vi er ikke helt som ”de andre”, men vi vil meget gerne være et rigtig godt og alternativt supplement til den efterhånden ret store ”skov” af velgørende cykelhold. Hjerterytterne er ambassadører for hjertesagen. Vores dragt er rød og sort, vi cykler ikke til Paris og vores cykler er meget forskellige. Alle aktiviteter er frivillige, og vi stiller ikke specifikke krav til den enkelte rytter om indsamling af penge. Alle yder efter evne og nyder efter behov. 

Hjerterytterne Næstved er andet og mere end et velgørende cykelhold. Målet for os er at skabe grundlag for et længerevarende, ja gerne mangeårigt medlemskab. Derfor har vi vidde rammer for deltagelse og samles også om andre aktiviteter end cykeltræning. Prisen for et Hjerterytter-medlemskab i er: kr. 2.000,- inkl. 1 sæt træningstøj: 1 Bib, 1 Jersey og 1 Vest. Dertil lægges et kontingent på kr. 250,- til Team Næstved

Vi glæder os allerede rigtig meget til den kommende sæson, som vi åbner med to informationsmøder for nye og gamle ryttere: tirsdag den 15. og torsdag den 24. oktober. Begge arrangementer holdes på Kildemarksvej 70, 4700 Næstved, fra kl. 19.00.

Her vil vi præsentere aktiviteter, formål, økonomi med mere, og der vil blive god mulighed for at stille spørgsmål, og hilse på de øvrige deltagere. Du kan tilmelde dig til mødet med en e-mail til Kristian Larsen  Der er også mulighed for allerede nu at søge optagelse på holdet via Hjerterytternes hjemmeside: Rytteransøgning team Næstved


Tak for opmærksomheden –og på gensyn til den nye sæson

Kristian Larsen, Holdkaptajn

Informationsmøde
Følg os på Facebook
Facebook%2021
W1siziisijiwmjavmdivmtkvnjnqedhlynj2dv9oq0nfmtywxzywmhbpec5qcgcixv0?sha=a7c9be450fbf5866